Här är en trailer för Carentan-kartan i Call of Duty: WWII

Här är en trailer för Carentan-kartan i Call of Duty: WWII

I början av oktober fick vi reda på att den klassiska Call of Duty-kartan Carentan kommer återvända i årets nytillskott Call of Duty: WWII. Tyvärr ingår den inte i baspaketet utan är en del av spelets season pass (suck), men ändå, säkert en välkommen nyhet för de av er som var med redan 2003 och är sugen på att samla ihop det gamla kompisgardet för lite hederligt pang-pang i det sommaridylliska Frankrike anno 1944.

Under gårdagens Playstation-event i Paris visades de första rörliga sekvensera från just Carentan upp för allmänheten, och du hittar dem i trailern här nedan. Call of Duty: WWII släpps faktiskt redan nu på fredag, så kolla för all del in systemkraven och grotta ner dig i förhandsmaterialet som fortsättningsvis vittnar om en enspelarkampanj som kan bli något utöver det vanliga (även om onlinedelen tycks bli övedrivet gammaldags).

Här är den nya trailern för kartan Carentan i Call of Duty: WWII.

Official Call of Duty®: WWII – Carentan Trailer

Carentan, one of the most beloved Call of Duty® Multiplayer maps, makes its return in Call of Duty®: WWII. Fight through destroyed buildings and fortified streets of this war-torn French town in an all-out battle for a strategic German stronghold. Available Day 1 for Season Pass and Digital Deluxe Edition owners.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts