Här är en storytrailer för Need for Speed Payback

Här är en storytrailer för Need for Speed Payback

När det svenskutvecklade Need for Speed Payback premiärvisades i samband med E3 i somras lyfte de allra flesta av oss (inklusive undertecknad) fram de bortom uppenbara likheterna med en liten globalt framgångsrik filmfranchise kallad för The Fast and the Furious. Nu har man släppt en storytrailer för spelet och jovisst, den är väldigt The Fast and the Furious, till en nästan parodisk grad.

Efter en stor explosion meddelar en berättarröst att du “behöver ett gäng”, varpå vi introduceras för en rad karaktärer. Om det här inte låter som de fem första minuterna i en The Fast and the Furious-film så vet jag inte vad som gör det. Men spelet kommer inte enbart luta sig på berättelsen, utan man kommer även få utforska spelvärlden i Forza Horizon-stil, vilket demonstrerades i en tidigare trailer.

Need for Speed Payback släpps den 10 november. Här är den nya storytrailern.

Need for Speed Payback: Official Story Trailer

Set in the underworld of Fortune Valley, you and your crew are reunited by a search for vengeance against The House. Discover More: http://x.ea.com/37311 Play a variety of challenges and events as Tyler, Mac, and Jess.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts