Här är en ny trailer för Far Cry 5

Här är en ny trailer för Far Cry 5

Spelhösten är på väg att nå sitt slut, i alla fall sett till stortitlarna. Call of Duty: WWII (den 3 november), Need for Speed Payback (den 10 november) och Star Wars: Battlefront 2 (den 17 november) avslutar festligheterna, men vintersemestern blir kortvarig: redan i februari börjar det hetta till med titlar som Kingdom Come: Deliverance (den 13 februari), Metal Gear Survive (den 22 februari) och Far Cry 5 (den 25 februari).

Det är det sistnämnda spelet vi fokuserar på idag, och närmare bestämt dess co-op-del. Tidigare idag höll Sony ett stort event under Paris Games Week och premiärvisade en massa nya trailers. Däribland Far Cry 5 och ett förträffligt litet klipp som visade upp det breda utbudet av vänskapsaktiviteter i Hope County, Montana, såsom fiske, nöjeskörande, bergsvandringar, camping och dans med döden (inklusive explosioner).

Här är den nya trailern för Far Cry 5.

Far Cry 5 – PGW 2017 Announce Trailer | PS4

Check out the Announce Trailer for Far Cry 5. May contain content inappropriate for children, visit http://www.esrb.org for rating information

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts