Här är en ny trailer för Extinction

Här är en ny trailer för Extinction

I början av juni avslöjade Killer Instinct-utvecklarna Iron Galaxy Studios Extinction, ett nytt spel om en liten, liten man som slåss mot stora, stora jättar. Senare samma månad fick vi de allra första spelsekvenserna, och visst, det här spelet ser väldigt mycket ut som en amerikansk version av manga- och animeserien Attack on Titan.

Nu har man släppt en ny trailer för Extinciton, och jag tycker faktiskt att spelet ser rejält mycket bättre ut nu än tidigare. Extinction planeras släppas någon gång i början av nästa år, vilket innebär att det sannolikt släpps inom samma tidsram som Omega Forces och Koei Tecmos nyligen pc-bekräftade Attack on Titan 2.

Vilket spel går vinnande ur kampen? Här är den nya trailern för Extinction.

EXTINCTION – Gameplay Trailer #1 | PS4

Only you have the power to save humankind. http://extinction.com/ They are known as Ravenii – waves of massively destructive ogres wiping out everything in their path: cities and the innocent civilians that inhabit them.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts