Här är en ny storytrailer för Lost Sphear

Här är en ny storytrailer för Lost Sphear

Förra sommaren släpptes I Am Setsuna, det allra första spelet av Square Enix nya rollspelsstudio Tokyo RPG Factory. Vår recensent Fredrik Eriksson ansåg att spelet var “melankoliskt och välkomponerat, men inte klassikern det vill vara” och delade ut betyget 68 procent. Nu är studions andra spel på ingång, och det verkar i mångt och mycket vara byggt av samma virke, i alla fall sett till sinnesstämning och ton.

Lost Sphear släpps den 23 januari nästa år och handlar om Kanata, en ung pojke som plågas av mardrömmar där hans hemby tynar bort från existensen. Man kan förköpa Lost Sphear redan nu för 50 euro via Steam (vilket rent spontant låter som lite för mycket?) och nedan ser du en helt ny storytrailer som presenterar oss för just Kanata och de vänner han skaffar under den förmodat melankoliska resans gång.

Lost Sphear Restore the World Story Trailer

In a broken world of lost memories… Only one hero can save us all… As an ominous power threatens the fabric of reality itself, Kanata and his friends must restore the disappearing world around them from being forgotten.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts