Här är de första spelsekvenserna från Psychonauts 2!

Här är de första spelsekvenserna från Psychonauts 2!

För nästan exakt ett år sedan fick vi se den allra första publika prototypen för Pscychonauts 2, Tim Schafers och Double Fines uppföljare till det kultklassiska plattformsäventyret som släpptes i Europa i början av 2006. Sedan dess har vi fått reda på att svenska Starbreeze kommer ge ut spelet digitalt, även om Double Fine fortfarande äger de hundraprocentiga intellektuella rättigheterna för Psychonauts 2.

Nu har Double Fine släppt en ny video från utvecklingen av Psychonauts 2, och den här gången får vi för allra första gången se en nivå som kommer finnas med i det färdiga spelet. Den är långt ifrån klar, men en bra bit på vägen, och det rör sig om ett hubbområde (i stil med lägerområdet i det första spelet) där man kan klättra omkring i bergen och jäklas med de kärleksfullt renderade getter (ja, getter) som råkar befolka landskapet.

Här är den nya videon om Psychonauts 2.

Psychonauts 2 // First Playable

Welcome to another project update for the excellent game Psychonauts 2, work on which you’ll be glad to know is still going strong. Very strong in fact, as we just completed an important milestone that we call our “first playable” and we’d like you to see it!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts