Halloween kommer till Overwatch nästa vecka

Halloween kommer till Overwatch nästa vecka

Vart tar tiden vägen egentligen?

Det känns som om det var förra veckan som jag skrev om fjolårets Halloween-event för Overwatch, och nu är det redan dags igen. Via Twitter har Blizzard meddelat att festligheterna drar igång nästa tisdag, den 10 oktober, och du kan se en liten video tillsammans med en mysigt ryslig liten dikt här nedan.

Under fjolåret fick vi en hel rad nya skins på temat för Overwatch karaktärsgalleri, och det känns säkert att anta att samma melodi gäller i år, och att några av de gamla skinsen gör comeback. Av den lilla teaservideon att döma kommer även Dr. Junkenstein återvända tillsammans med spelläget Junkenstein’s Revenge.

Här är Blizzards tweet om årets upplaga av Halloween Terror i Overwatch.

Overwatch on Twitter

The nights grow cold And monsters appear A great evil gathers And Halloween draws near… https://t.co/98CXWqQ0gc

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts