Guns of Icarus Online är gratis via Humble!

Guns of Icarus Online är gratis via Humble!

Hösten 2012 släppte indiestudion Muse Games ett litet spel kallat för Guns of Icarus Online. Jag använder ordet “litet” eftersom jag mig veterligen aldrig hört talas om det tidigare, men likväl finns spelet av någon märklig anledning redan i mitt Steam-bibliotek. Nej, jag har ingen större aning om hur det här gått till, men om jag måste gissa så är antagligen svaret “Humble Bundle”.

Som om inte de otaliga, snuskigt frestande och regelbundna spelpaketen vore nog så har Humble dessutom för vana att skänka bort spel nu som då. Och under ett dygn framöver handlar det om, du gissade rätt, Guns of Icarus Online. Allt du behöver göra är att logga in på ditt Humble-konto (eller skapa ett), lägga till spelet i din inkorg och aktivera den resulterande koden på Steam.

Här är den gamla lanseringstrailern för Guns of Icarus Online. Jag diggar ju steampunk, så verkar rätt coolt ändå!

Guns of Icarus Online-Launch Trailer

Guns of Icarus Online is a groundbreaking multiplayer combat game that feature high-octane airship to airship combat. Players can take the role of a Captain and steer the ship in and out of combat, Gunner and shoot down enemies with a wide array of weapons, or Engineer and monitor and repair ship components to keep the ship afloat.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts