GOG ger bort Stronghold HD och AD 2044

GOG ger bort Stronghold HD och AD 2044

För några veckor sedan skrev vi en snutt om Stronghold 2: Steam Edition, en ny utgåva av Firefly Studios kultklassiska borgbyggare från 2005, som återintroducerade onlinespelande efter att spelets servrar hade stängts ner under 2014. Men om du är en av de där människorna som fnyser åt Stronghold 2 och älskar originalspelet över allt annat (man kan ju anta att sådana människor finns) har vi nu mycket goda nyheter.

Stronghold HD är nämligen helt gratis via GOG under ett drygt dygn framöver. Ett spel som heter AD 2044 är även det gratis, men om du trodde att det rörde sig om en del av Ubisofts Anno-serie (ett logiskt antagande med tanke på sällskapet) så lär du bli besviken. AD 2044 är nämligen ett peka-och-klicka-äventyr i Myst-stil från 1996, utvecklat av LK Avalon, och även det här spelet är gratis under cirka ett dygn framöver.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts