Friday the 13th får nytt mystiskt spelläge inom kort

Friday the 13th får nytt mystiskt spelläge inom kort

I slutet av maj släpptes Illfonics onlineslasher Friday the 13th: The Game . Spelet var och är hyfsat framgångsrikt sett till antalet spelare (har jag fått för mig, i alla fall) men det var (och är?) också notoriskt trasigt med mängder av mer eller mindre allvarliga buggar. Vi har inte heller ens sett spåret av den sedan länge utlovade enspelarkampanjen till spelet.

Nu har man emellertid utannonserat ett helt nytt spelläge kallat för Paranoia. Spelläget kommer släppas “snart” och marknadsförs med hashtaggen #whoisFiVe, vilket fått fansen att tro att det rör sig om ett spelläge där alla deltagare är lägerledare, men en av dem i hemlighet är mördaren. Den femte Friday the 13th-filmen handlade nämligen om en copycat-mördare.

Här är trailern för det nya spelläget till Friday the 13th: The Game.

Friday the 13th: The Game – Paranoia

whoisfiVe. A new game mode coming to Friday the 13th: The Game at no additional charge. https://www.facebook.com/Fridaythe13t… https://twitter.com/Friday13thGame http://forum.f13game.com/ Band: Goblin Song: Suspiria Theme Label: Bixio music group ltd/ cinevox records (Link to purchase) ℗ by 1975 Bixio Music Group ltd © by 2017 Bixio Music Group ℅ IDM music ltd FRIDAY THE 13TH and all related characters and elements are trademarks of and © New Line Productions, Inc.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts