Europa Universalis IV får en ny expansion “snart”

Europa Universalis IV får en ny expansion “snart”

För lite över fyra år sedan släpptes Paradox strategimastodont Europa Universalis IV. Där de flesta andra studior skulle ha utannonserat en uppföljare vid det här laget har svenskarna istället valt att fortsätta bygga ut det befintliga spelet med expansioner. Rights of Man släpptes i fjol, och nu drar det ihop sig igen.

Nedan ser du premiärtrailern för nya Cradle of Civilization, och du hittar expansionens Steam-sida här. Lanseringen är ännu inte spikad, men tillägget planeras släppas “snart” (innan årsskiftet) och kommer säljas för 20 euro. Som namnet antyder kommer det fokusera på tidiga civilisationer, först och främst i Mellanöstern.

Här är premiärtrailern för Europa Universalis IV: Cradle of Civilization.

Europa Universalis IV: Cradle of Civilization – Announcement Trailer

Cradle of Civilization Expansion for Europa Universalis IV Focuses on Muslim Empires. Learn more here: http://pdxint.at/2kjHgiq Cradle of Civilization adds greater depth to the Muslim nations that occupy the lands between the Nile and the Indus. With new governmental powers and game options, the major powers of the region will each feel even more distinct from each other.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts