Enspelarkampanjen i Star Wars: Battlefront 2 är 5-7 timmar lång

Enspelarkampanjen i Star Wars: Battlefront 2 är 5-7 timmar lång

Under gårdagen skrev vi om den nya trailern för enspelarkampanjen i Star Wars: Battlefront 2 och orerade lite försiktigt om hur viktig del av den spelmässiga kakan den kommer vara sist och slutligen. Som bekant är Star Wars: Battlefront 2 först och främst ett multiplayerspel (det första spelet innehöll väldigt lite enspelarinnehåll överhuvudtaget) så det finns inga direkta anledningar att förvänta sig en gigantisk historia.

Mycker riktigt tror EA Motive (studion som utvecklar enspelarkampanjen) på devisen “kort men gott”. I en intervju med Press Start berättade nämligen David Robillard, studio producer, att “vi tyckte att omkring 5-7, kanske åtta timmar förmodligen var en bra längd… vi ville hålla oss väldigt fokuserade på den Star Wars-fantasi som spelare kommer uppleva och inte dra ut på den”. Så nu kan vi ställa våra förväntningar därefter.

Star Wars: Battlefront 2 släpps den 17 november.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts