En guidad rundtur i Middle-earth: Shadow of War

En guidad rundtur i Middle-earth: Shadow of War

Nu på tisdag släpps äntligen Middle-earth: Shadow of War, det nya enorma actionsandlådespelet av Monolith och Warner Bros. Här hos PC Gamer publicerade vi vår recension redan igår, och undertecknad delade ut betyget 86 procent. En något överbelamrad uppföljare som dock fortfarande är sanslöst rolig att spela, inte minst tack vare det alltid så fascinerande Nemesis-systemet som ger alla spelare en unik upplevelse.

Nu har Warner Bros släppt en ny trailer där orcen Bruz, den mest lyckade av de nya personligheterna i Middle-earth: Shadow of War, ger dig en helhetsöverblick av spelet, inklusive en liten sammanfattning av händelserna i föregångaren. Du kan se den nya trailern här nedan, och om du törstar efter ytterligare rörliga bilder från spelet kan du se fram emot vår massiva videorecension som dyker upp på vår Youtube-kanal på måndag.

Här är den nya trailern för Middle-earth: Shadow of War.

Middle-earth: Shadow of War 101 Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment has released a NEW trailer for Middle-earth™: Shadow of War™, starring the charming yet deadly Orc, Bruz the Chopper, who gives viewers a comprehensive overview on everything you need to know about Middle-earth™: Shadow of War™, in preparation for the game’s launch on October 10.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts