Du kan preloada Destiny 2 nu

Du kan preloada Destiny 2 nu

Nästa tisdag, exakt klockan 19:00 den 24 oktober i Sverige, släpps äntligen Destiny 2 till pc. Till konsol har onlineskjutaren funnits ute sedan slutet av september (och fått en liten backlash för bristfälligt endgame-innehåll) så den här lanseringen känns inte riktigt så monumental som den borde vara. Men det allmänna mottagandet av pc-betan var riktigt bra, så åtminstone rent tekniskt verkar det som att utvecklarna Bungie kommer leverera.

Nu har Bungie avslöjat att man kan preloada Destiny 2. Och uppenbarligen, om du fortfarande har betan installerad, kommer spelet dra hem en ny 38 GB stor uppdatering, som förmodligen är den fulla versionen av spelet, om du startar Battle.net-klienten (som vi vet sedan tidigare kommer pc-versionen av Destiny 2 vara exklusiv för Blizzards onlineplattform). Kolla för all del också in lanseringstrailern om du missade den i tisdags.

Här är Bungies tweet som signalerade att preloadfasen för Destiny 2 har inletts.

Bungie on Twitter

Destiny 2 will be available for preload for the PC starting on 10/18.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts