Deus Ex: Mankind Divided är gratis att spela tills torsdag

Deus Ex: Mankind Divided är gratis att spela tills torsdag

I slutet av förra sommaren släpptes Eidos Montreals efterlängtade immersive sim Deus Ex: Mankind Divided. Omdömet var till största delen positivt (inte minst från oss) men den riktiga försäljningssuccén uteblev. Spelet började nästan omedelbart reas ut till höger och vänster, och nu känns det som att vi slagit någon form av rekord.

Fram tills fredag är Deus Ex: Mankind Divided prissänkt med hela 75 procent hos Steam (12 euro och 49 cent) och man kan även provspela actionrollspelet helt gratis under drygt ett dygn framöver, fram till kl 22:00 imorgon kväll svensk tid. Man kan också inhandla Digital Deluxe Editon (basspelet och dlc:t) för 22 euro och 39 cent.

Här är lanseringstrailern för Deus Ex: Mankind Divided från augusti 2016.

Deus Ex: Mankind Divided – Launch Trailer | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/deus-ex-mankind-divided-ps4/ We were all created equal… But in 2029, after the Aug incident which caused the death of millions, mankind stands divided. The oppression of the mechanically augmented has created a climate of fear and resentment, resulting in an escalation of crime and acts of terror.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts