Det kommer en ny utgåva av Street Fighter V

Det kommer en ny utgåva av Street Fighter V

Capcoms fightingspel Street Fighter V fick verkligen inget fint mottagande när det släpptes i början av 2016. Spelet kritiserades främst för att vara innehållsfattigt, men sedan dess har Capcom släppt mängder av tillägg (gratis så väl som saker man måste betala för) och nu har man utannonserat en ny fullspäckad utgåva av spelet.

Street Fighter V: Arcade Edition kommer innehålla alla originalkaraktärer tillsammans med de som släppts som dlc (28 kämpar totalt). Dessutom kommer alla karaktärer få en andra V-trigger, specialförmågor som förändrar deras spelstil “dramatiskt”. Som namnet antyder får spelet också ett riktigt arkadläge och ett “extra battle mode”.

Det nya innehållet (förutom dlc-karaktärerna då) kommer även släppas som en gratisuppdatering till originalspelet. Street Fighter V: Arcade Edition släpps den 16 januari och kommer kosta 40 dollar.

Här är utannonseringstrailern.

Street Fighter V: Arcade Edition – Reveal Trailer

Prepare yourselves, Street Fighter V: Arcade Edition is coming out on January 16, 2018! If you’ve been spectating from the sidelines or are waiting for a reason to join the fight, now is the time! In addition to the highly-requested Arcade Mode, Street Fighter V: Arcade Edition contains a bounty of new features, including Extra Battle Mode, Gallery, a redesigned UI, and more!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts