Det kommer en gratishelg för Ghost Recon: Wildlands

Det kommer en gratishelg för Ghost Recon: Wildlands

Vi har skrivit om Rainbow Six: Siege och dess oväntade framgångar många gånger tidigare. Ghost Recon: Wildlands har inte haft en fullt lika munter utveckling, men nu ämnar Ubisoft ändra på det här, med start från och med idag: man har nämligen släppt ett helt nytt gratis spelläge med en tillhörande trailer.

Ghost War bjuder på lagbaserade dödsmatcher för åtta spelare över fem kartor. Spelets (nya?) karaktärsklasser kommer “verkligen till sin rätt” i det här spelläget, så då passar det ju alldeles utmärkt att Ubisoft planerar släppa fler av dem, och de kommer göras tillgängliga en vecka tidigare för season pass-ägare i Rainbow Six: Siege-stil.

Du kan bekanta dig med karaktärsklasserna här, och Ubisoft har även meddelat att Ghost Recon: Wildlands kommer vara helt gratis att spela mellan torsdag och söndag. Under den här tiden kommer även spelet säljas för halva priset, oavsett utgåva. Dock verkar erbjudandet inte gälla för Steam, så det är Ubisofts Uplay som gäller.

Här är den nya trailern för Ghost Recon: Wildlands som introducerar Ghost War.

GHOST RECON WILDLANDS: GHOST WAR PVP LAUNCH & POST LAUNCH TRAILER

Ghost Recon Wildlands’ new PvP mode, Ghost War, launches as a free update on 10.10. Explore 12 classes and 8 maps and see what’s in store for post-launch, free updates included! Play Ghost Recon for free from 12/10 to 15/10 : www.ghostrecon.com/freeweekend Learn more about Ghost War : www.ghostrecon.com/pvp

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts