Den stora Halloween-rean har dragit igång på Steam

Den stora Halloween-rean har dragit igång på Steam

I helgen är det Halloween! Inte för att vi européer borde bry oss om det här, alls, ungefär lika lite som vi borde bry oss om Black Friday. Men Valve är ju ett amerikanskt företag, så det är fullt förståeligt att de dragit igång en stor Halloween-rea via Steam som sträcker sig ända till onsdag, den 1 november.

Bland de mer iögonfallande erbjudandena hittar vi spel som Dead by Daylight (prisnedsatt med 50 procent, 10 euro), Friday the 13th (50 %, 18 euro och 49 cent), Layers of Fear (75 %, 5 euro), Soma (75 %, 7 euro), Darksiders 2: Deathinitive Edition (80 %, 6 euro), Outlast (80 %, 4 euro) samt Alien: Isolation (70 %, 11 euro).

Dessutom är Helldivers, Arrowhead Game Studios co-op-spel från 2015, helt gratis att spela i helgen, och även prisnedsatt med 50 procent (10 euro). Användaromdömet för spelet är “väldigt positivt” baserat på nästan 8000 recensioner, så kolla för all del in spelet om du inte provat det ännu, speciellt om du har vänner att lira med.

Här är den gamla lanseringstrailern för Helldivers.

Helldivers – Launch Trailer

This hardcore, twin-stick shooter has players fighting to protect Super Earth.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts