Den stora Destiny-doftande uppdateringen till Warframe släpps nästa vecka

Den stora Destiny-doftande uppdateringen till Warframe släpps nästa vecka

Jag vet inte med er, men för mig personligen känns Bungies lootskjutare Destiny 2 som gårdagens nyheter. Spelet släpptes till konsol redan för en månad sedan(!) men vi sitter fortfarande och väntar på pc-versionen, som kommer lanseras exklusivt till Battle.net den 24 oktober. Om nästan tre veckor. Herregud.

Vi antar dock att Digital Extremes är tacksamma över den här förseningen. En enorm uppdatering till deras free-to-play-skjutare Warframe släpps nämligen nästa vecka (oklart exakt vilken dag) och den doftar väldigt Destiny. Vi har skrivit om de öppna landskapen  i Plains of Eidolon tidigare, och mer information hittas på här.

Nu har man släppt en ny trailer med valda citat från en massa internetpersonligheter, följt av kommentarer från traditionella spelpublikationer. Plains of Eidolon verkar onekligen bli en uppdatering utöver det vanliga, och det blir intressant att se hur den tas emot av allmänheten. Här är den nya trailern för uppdateringen till Warframe.

Warframe | Plains of Eidolon – Accolades Trailer

It’s the massive Warframe update everyone’s talking about. With open Landscapes, all new gameplay and more, the Plains of Eidolon Update is the biggest expansion to the game yet. Download it free next week on PC and on consoles in November. Get all the info on what’s included: https://www.warframe.com/plains-of-eidolon-update

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts