Den kompletta utgåvan av Civilization 3 är gratis via Humble!

Den kompletta utgåvan av Civilization 3 är gratis via Humble!

Jag har aldrig spelat Civilization. Av någon anledning framstår den smått legendariska spelserien fortfarande som förvirrande och otillgänglig i mitt huvud (även fast jag vet att så förmodligen inte är fallet) men om du, liksom jag, fortfarande inte doppat tårna i Firaxis Games livsverk så har vi nu fått en bortom utmärkt möjlighet att göra det.

Under lite mer än ett dygn framöver är Civilization 3: Complete (basspelet plus expansionerna Play the World och Conquest) nämligen helt gratis via Humble (som numera ägs av IGN). Allt du behöver göra är att skapa ett konto, länka det till din motsvarighet på Steam, aktivera din produktnyckel och inleda din resa mot världsherravälde!

När vi ändå är inne på ämnet Civilization kan vi även upplysa er om att höstuppdateringen till Civilization 6 är ute nu, tillsammans med det nya dlc:t Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (som kostar 9 euro). Det stora fokuset i höstuppdateringen är ett helt omarbetat religonssystem, och du kan läsa mer om det hela här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts