Den andra episoden av Life is Strange: Before the Storm är ute nu

Den andra episoden av Life is Strange: Before the Storm är ute nu

Det är alltid oroväckande när spelserier byter utvecklare, speciellt när det handlar om så pass lyckade varumärken som Life is Strange. Franska studion Dontnod charmade brallorna av spelvärlden med sitt episodiska äventyr under 2015, så när det avslöjades att det kommer en prequelserie som utvecklas av en helt annat studio (även om Dontnod faktiskt håller på med en uppföljare) var det lätt att känna sig pessimistisk.

Deck Nine tog sig dock an den krävande uppgiften på bästa möjliga sätt, och när den första episoden av Life is Strange: Before the Storm släpptes var mottagandet varmt, inte minst av vår egna Erik Bergérus som belönade Awake med hela 86 procent i betyg och omdömet “Deck Nine fattar grejen och det är ett omtumlande nöje att få återkomma till Arcadia Bay i den nya studions sällskap”. Inte illa pinkat av de Colorado-baserade utvecklarna!

Under gårdagen släpptes den andra episoden av Life is Strange: Before the Storm. Den bär titeln Brave New World och du kan kolla in en trailer här nedan.

Life is Strange: Before the Storm Ep 2 Trailer [PEGI]

Buy Before the Storm here: http://bit.ly/2xyiaT7 Before the Storm: Episode 2 releasing October 19 on Xbox One, PS4 and PC (Steam). As Chloe and Rachel’s family life continues to crumble, their friendship blossoms and the two girls discuss running away together.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts