Den allra sista uppdateringen till Battleborn är här

Den allra sista uppdateringen till Battleborn är här

Gearbox moba-doftande actionspel Battleborn har haft det kämpigt ända sedan det lanserades förra våren, näst intill sida vid sida med den stora konkurrenten Overwatch. I början av sommaren gick det äntligen free-to-play (eller något åt det hållet, åtminstone) men det hjälpte uppenbarligen föga, för nu har Gearbox slutat utveckla spelet och den allra sista uppdateringen släpptes förra veckan.

Du kan läsa de exakta detaljerna om vad som ändrats här, men de känns ärligt talat rätt ointressanta i sammanhanget. Sedan tidigare har dock Gearbox lovat att man kommer kunna fortsätta spela Battleborn under en “överskådlig framtid”, men eftersom det genomsnittliga spelarantalet på Steam endast gått upp till 54,5 under de senaste 30 dagarna kan vi nog anta att spelet inlett sin allra sista vers.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts