Danska plattformsäventyret A Hat in Time är ute nu!

Danska plattformsäventyret A Hat in Time är ute nu!

Vi skriver 2017 och plattformsäventyren i 3d mår bättre än någonsin. Vi har redan fått det hyggliga Poi, det fantastiska Yooka-Laylee, en nyversion av klassiska Voodoo Vince samt det mer jordnära alternativet Snake Pass. Den 27 oktober gör dessutom självaste Super Mario debut på Nintendos nya konsol Switch i och med Super Mario Odyssey, och så sent som i fredags släpptes den danska uppstickaren A Hat in Time.

Man kunde tro att den rådande trenden är ett resultat av reaktiv spelutveckling, men faktum är att A Hat in Time började utvecklas redan för fem år sedan. Av allt att döma tycks det dock ha varit värt väntan, i alla fall av det “väldigt positiva” användarmottagandet på Steam att döma. A Hat in Time kostar 28 euro på Valves onlinebutik, Humble och GOG, men det finns ingen lanseringstrailer så vi tittar på motsvarigheten från årets E3-mässa istället.

A Hat in Time – E3 2017 Gameplay Trailer

A Hat in Time (coming fall 2017) will be playable at this year’s E3 at THE MIX! For more info: http://www.mediaindieexchange.com/event/e3-week-mix-2017/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts