Codemasters har avslöjat ett nytt arkadracingspel!

Codemasters har avslöjat ett nytt arkadracingspel!

Codemasters kan det här med racingspel, men oftast föredrar man att förankra sig i verkligheten med serier som Grid, Dirt och F1-spelen. Nu vill dock britterna expandera till arkadland på bred front, och ändamålet till ära har man snickrat ihop ett nytt team som till stora delar av före detta medlemmar av Evolutions Studios (Sony-studion som gett oss spel som Motorstorm, Driveclub och WRC-titlarna till Playstation 2).

Under gårdagens Playstation-event i Paris premiärvisades Onrush, och det ser onekligen väldigt mycket ut som Motorstorm, med mängder av vansinniga offroad-fordon av alla typer som mer än gärna prejas med varandra och hoppar ut för stora stup. Det verkar också som att spelet kommer innehållet ett fullfjädrat stuntsystem, för flera av de där rullningarna mitt i luften ser för koreograferade ut för sitt eget bästa.

Onrush släpps nästa sommar. Här är premiärtrailern.

ONRUSH // ANNOUNCEMENT TRAILER // PGW 2017 [PEGI]

ONRUSH is an all-action arcade racing game like no other. GET READY FOR THE RUSH! Coming Summer 2018 // Follow the RUSH on… www.twitter.com/onrushgame www.facebook.com/onrushgame www.instagram.com/onrushgame www.reddit.com/r/onrushgame

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts