Call of Duty i fokus under helgens Steam-reor

Call of Duty i fokus under helgens Steam-reor

Alltså kom igen nu, Activision. Skärp er! Treyarchs fps Call of Duty: Black Ops 3 släpptes hösten 2015, för två år sedan, och borde vid det här laget vara nere på en prislapp kring 20 euro, eller ännu lägre, om det skulle handla om en titel från vilken annan utgivare som helst.

Men nu pratar vi om Activision, och därför är Black Ops 3 (inklusive det obligatoriska Zombies Chronicles som ingen vill ha) prisnedsatt med blott 17 procent under helgens stora Call of Duty-rea på Steam, vilket gör att den nuvarande prislappen väger in på 49 euro och 79 cent. Rena fullpriset!

Å andra sidan, och det här är en intressant inblick i Activisions affärstänk, kostar fjolårets Call of Duty-titel Infinite Warfare blott 30 euro och är prisnedsatt med 50 procent. Detta för att spelet, antar vi, inte hålls lika högt som Black Ops 3 av fansen, även om vi på PC Gamer tyckte att kampanjen var förvånansvärt bra.

Annorstädes på Steam hittar vi också en stor rea för Iceberg Interactives titlar, en utgivare som jag inte kan påstå att jag hört talas om tidigare. De bjuder på spel som Starpoint Gemini: Warlords, Conarium, Oriental Empires och Gas Guzzlers Extreme. Den där sista titeln är rätt rolig att uttala högt.

Slutligen, bland de lösa spridda titlarna hittar vi erbjudanden för mysiga Darkest Dungeon (nedsatt med 60 procent, 9 euro och 19 cent), hektiska Enter the Gungeon (50 procent, 7 euro och 49 cent) samt färgglada och finska (en kombination som sällan går ihop) Trine 2: Complete Story (85 procent, 2 euro och 54 cent).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts