Bungie pratar om hur de tog Destiny 2 till pc

Bungie pratar om hur de tog Destiny 2 till pc

I tisdags släpptes äntligen Destiny 2 till pc via Battle.net. Till konsol har onlineskjutaren funnits ute sedan slutet av september (och det har redan fått en liten backlash för bristfälligt endgame-innehåll) men nu är det dags för oss pc-spelare att bilda våra egna åsikter om multimiljonprojektet.

Lanseringstrailern och systemkraven kan du hitta här och här, och nu har Bungie släppt en nio och en halv minuter lång video där de pratar om hur de anpassade Destiny 2 till pc:n. Huvuduppgiften var att få pc-versionen att “kännas och spelas som ett pc-spel, men fortfarande kännas som Destiny“.

Det verkar som att man lyckats rätt bra, för borta hos Metacritic sitter spelet just nu på snittbetyget 83 av 100 (i jämförelse med 85 respektive 87 för Playstation 4- och Xbox One-versionerna). Användaromdömet är å andra sidan nere på 4.5 av 10, men problemen som citeras är inte exklusiva för pc-versionen.

Här är den nya videon där Bungie pratar om pc-versionen av Destiny 2.

Official Destiny 2 PC ViDoc: A Whole New World

When our team at Bungie decided to bring Destiny 2 to the PC, they knew it would be a big challenge. To get it right, they focused on nailing the feel of gameplay on keyboard and mouse, delivering a customizable experience with uncapped framerate, and making sure PC players would feel right at home.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts