Bättre sent än aldrig: Star Ocean gör äntligen pc-debut!

Bättre sent än aldrig: Star Ocean gör äntligen pc-debut!

Som vi redan konstaterat på dessa sidor oräkneliga gånger så har Japan äntligen vaknat och insett att det här med pc-spel är en rätt stor grej och kul grej. Ni no Kuni 2 kommer till pc, Nioh kommer till pc, Code Vein kommer till pc och Sword Art Online: Fatal Bullet kommer till pc. Bara för att nämna några. Och nu, sent omsider, kommer även Square Enix rollspelsserie Star Ocean göra pc-debut, hela 20 år efter att det första spelet släpptes  i Japan.

Spelet ifråga är Star Ocean: The Last Hope och släpps på Steam den 28 november i form av en “4K och Full HD-remaster”. Originalet lanserades ursprungligen till Xbox 360 och Playstation 3 under 2009 och är det femte av sex spel i serien hittills. Till synes en udda del att inleda med, men The Last Hope är faktiskt en prequel till det första spelet i serien rent kronologiskt, så de berättelsemässiga trångmålen borde bli hyfsat minimala.

Här är en gammal trailer för Star Ocean: The Last Hope.

Star Ocean: The Last Hope International Trailer [HD]

International Trailer of Star Ocean: The Last Hope PS3: JP – February 4, 2010 NA – February 9, 2010 EU – February 12, 2010 Xbox 360: JP – February 19, 2009 NA – February 24, 2009 EU – June 5, 2009 You can download the video on PlayStationStore.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts