Även GOG har inlett en stor Halloween-rea

Även GOG har inlett en stor Halloween-rea

Tidigare idag skrev vi en nätt liten snutt om den pågående Halloween-rean på Steam. Konkurrenten GOG vill givetvis inte vara sämre, och har nu inlett sin motsvarighet med över 200 titlar prissänkta upp till 90 procent. Bland annat får vi Dead Space för 4 euro (vila i frid, Visceral Games), Outlast 2 för 16 euro och 89 cent, Soma för 6 euro och 39 cent samt Vampire: The Masquerade – Bloodlines för 4 euro och 29 cent.

Om man inhandlar spel till ett sammanlagt värde för minst 15 dollar får man dessutom det hyllade Telltale-äventyret Tales from the Borderlands helt gratis. GOG uppmärksammar oss också om att man utökat sin tjänst GOG Connect (som ger dig de DRM-fria GOG-versionerna av spel du redan äger på Steam utan extra kostnad) med ett gäng nya titlar, däribland Amnesia-spelen, Soma, Observer och alla säsonger av The Walking Dead.

Här är den gamla lanseringstrailern för Tales from the Borderlands från 2014.

Tales from the Borderlands – Launch Trailer

The PC and Mac versions are available today, as well as the PlayStation 3 and PlayStation 4 editions in the United States.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts