Äntligen! Injustice 2 kommer till pc

Äntligen! Injustice 2 kommer till pc

Vet ni vad jag hatar? När spelföretag undanhåller vedertagen information som deras kunder väldigt gärna skulle vilja veta, till synes utan vettiga anledningar. Som Rockstars vägran att varken bekräfta eller dementera en pc-version av Red Dead Redemption 2, eller som när Warner Bros och Netherrealm släppte fightingspelet Injustice 2 till konsol i våras, och inte yppade ett ord om en eventuell pc-version. Fram tills nu, det vill säga.

För precis som fallet var med det första Injustice-spelet kommer nu även Injustice 2 till pc sisådär ett halvår efter konsolversionen. Exakt när vet vi inte riktigt ännu, men någon gång i höst, och ett öppet betatest kommer dra igång imorgon på Steam. Warner Bros meddelar också att det är polska studion QLOC som sköter pc-portningen. samma gäng som ligger bakom Mortal Kombat XL och en rad andra pc-portningar.

Här är lanseringstrailern för konsolversionerna av Injustice 2 från i våras.

Injustice 2 – Launch Trailer | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/injustice-2-ps4/ The wait is finally over! Get ready to dive into the world of Injustice 2 – Power up and build the ultimate version of your favorite iconic DC characters and fight your way across an epic story mode, ever-changing Multiverse, and robust online multiplayer – all while earning rare and valuable gear to fully customize your characters.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts