Age of Empires: Definitive Edition försenas till nästa år

Age of Empires: Definitive Edition försenas till nästa år

Det är goda tider för Age of Empires-fanaster. Under Gamescom-mässan i augusti avslöjades Age of Empires IV, en ny del i serien av Relic Entertainment, och innan dess, under PC Gaming Show på E3, premiärvisades Age of Empires: Definitve Edition, en ny och uppdaterad version av det löjligt uppskattade rts:et från 1997.

Det var meningen att Age of Empires: Definitive Edition skulle släppas den 19 oktober, men nu har utvecklarna Forgotten Empires meddelat att spelet försenas till tidigt nästa år. I gengäld kommer man utöka den stängda betan med tusentals nya spelare, och de kommer få prova på både kampanjen och spelets onlinedel.

Du kan anmäla dig till den stängda betan för Age of Empires: Definitive Edition här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts