Warframe visar upp sina nya, öppna landskap

Warframe visar upp sina nya, öppna landskap

Digital Extremes free-to-play-skjutare Warframe har länge varit ett av Steams mest spelade spel. Det gör ändå sällan särskilt mycket väsen om sig, men har trots det fått gott om massiva uppdateringar sedan lanseringen våren 2013 (den senaste förra hösten i form av The War Within, då vi även fick reda på att spelet provats av hela 26 miljoner personer) och nu är det snart dags för ännu en omvälvande milstolpe.

Nedan ser du en ny trailer för den kommande Plains of Eidolon-uppdateringen, och under den hittar du hela 17 gameplayminuter från i somras. Som synes introducerar Plains of Eidolon stora, öppna Destiny-doftande miljöer för första gången i spelet, och vi utlovas upp till 50 spelare samtidigt i hubbstaden Cetus, och gruppbaserat äventyrande för fyra vänner utanför dess gränser.

Vi vet ännu inte när Plains of Eidolon-uppdateringen kommer släppas, utöver att det kommer ske någon gång i år. Här den nya trailern och den 17 minuter långa gameplayvideon.

Warframe Plains of Eidolon Gameplay Reveal

Digital Extremes reveals all new gameplay footage of Plains of Eidolon featuring first footage of an Eidolon boss battle.

Warframe – Plains of Eidolon – 17-minute Gameplay Demo

Watch the full 17-minute stage demo of Plains of Eidolon, coming 2017. Find out more: https://www.warframe.com/news/tennocon-announcement-recap

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts