The Walking Dead: Season One och Monaco är gratis!

The Walking Dead: Season One och Monaco är gratis!

Gratis är som bekant gott, och just idag ungefär dubbelt så smarrigt som vanligt. Inte mindre än två spel är tillfälligt gratis, nämligen. Först ut har vi Telltale Games hyllade filmiska äventyr The Walking Dead: Season One via Humble, som mer än gärna vill påminna oss om att den nya Humble-rean End of Summer Sale inletts idag.

Borta hos Steam är det stiliga samarbetsbetonade tjuvspelet Monaco: What’s Yours is Mine också gratis, med anledning av att utvecklarna Pocketwatch Games vill påminna om att deras nya strategispel Tooth and Tail släpps nästa tisdag. Vi har skrivit lite grann om det tidigare, så styr kosan hit om du vill se en filmisk trailer.

Bägge erbjudandena är synnerligen kortvariga. The Walking Dead: Season One är gratis till imorgon kväll, medan Monaco kan laddas ner kostnadsfritt fram till ikväll kl 19:00 svensk tid (om jag inte räknat fel, vilket jag säkert gjort, men ladda ner det så fort som möjligt ändå, eller lägg åtminstone till det i ditt bibliotek).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts