Videorecension: Project Cars 2

Videorecension: Project Cars 2

Det är spännande tider för oss racingälskare just nu. Förra veckan släpptes Kylotonns nya rallyspel WRC 7 och nu på fredag släpps Slightly Mad Studios Project Cars 2, följt av Microsoft-giganten Forza Motorsport 7 (den 3 oktober) och svenskutvecklade arkadrykaren Need for Speed: Payback (den 10 november). Vilket av spelen som kommer koras till höstens racingkung återstår att se, men en sak är jag redan säker på: inget av dem kommer rå på Project Cars 2 sett till den rena mängden innehåll.

Min skriftliga recension av Project Cars 2 publicerades i måndags och nedan kan ni se den tillhörande videon. I både texten och klippet prisar jag det otroliga ban- och bilutbudet, samtidigt som jag kritiserar den ålderstigna grafiken och den fortsättningsvis väldigt klumpiga och torftiga presentationen. Väder- och ljuseffekterna är det dock absolut inget fel på, speciellt eftersom det är fritt fram att leka med inställningar för både tid på dygnet, årstid och väder. Imponerande grejer, minst sagt!

Här är min videorecension av Project Cars 2.

Recension: Project Cars 2

Benny provar på Slightly Mad Studios fantastiskt mångsidiga racingspel.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts