Videorecension: Nidhogg 2

Videorecension: Nidhogg 2

Ibland känns det bra att ha fel. Inte ofta, men ibland. När Nidhogg 2 utannonserades förra hösten gjorde det inte ett bra första intryck, i alla fall inte på mig. Borta var den minimalistiska och avskalade grafiska stilen från originalspelet och i dess ställe fann vi feta muppar i överbelamrade miljöer.

Numera har jag faktiskt spelat Nidhogg 2, och det ser helt fantastiskt ut. Faktum är att det kan vara ett av årets allra snyggaste spel. Karaktärerna är uttrycksfulla och banorna så proppfulla av små grafiska detaljer att det ibland rentav är svårt att koncentrera sig på själva spelet. Riktigt vackert, fast på ett lite groteskt vis.

Nidhogg 2 är främst menat för lokal multiplayer, ett läge som jag tyvärr inte haft möjlighet att testa (men jag vet ändå att det är fantastiskt, för varför skulle det inte vara det?). Turligt nog har spelet ett onlineläge också, men tyvärr verkar försvinnande få spelare ha något intresse av det. Lyckas jag hitta en match i min videorecension?

Här är Nidhogg 2.

Recension: Nidhogg 2

Men är inte det här spelet jättefult? Näää!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts