Videorecension: Absolver

Videorecension: Absolver

Tre dagar efter att jag levererat min skriftliga recension av Devolver Digtals nya spel Absolver känner jag mig fortfarande rejält kluven till helheten. Dels har vi ett fantastiskt stridssystem med ett djup av sällan skådat slag, dels har vi ett spel som är över på tok för kvickt för att dra verklig nytta av det, i alla fall om man (som jag) inte är intresserad av pvp eller grindande.

Och det är synd. Ett tre gånger större Absolver skulle på allvar, känner jag, ha kunnat bland sig i kampen om titeln om årets bästa pc-spel 2017. Som det är nu känns det mest som en demo, ett flyktigt smakprov som är över på några kvällar och i skrikande behov av dlc (som helst inte bör kosta pengar eftersom 30 euro redan är rätt mycket begärt för det här spelet).

Men det känns ändå värt att spela bara tack vare de suveräna slagsmålen. Man kan bygga sina egna combos och länka samman attacker på ett synnerligen befriande sätt, men spelets AI-motståndare blir aldrig särskilt svåra, vilket gör att jag fortfarande känner att jag inte lärt mig spelsystemet så väl som exempelvis ett fullängds Dark Souls skulle tvinga mig till.

Hur som helst, här är min videorecension av Absolver. Så här i efterhand var det inte särskilt smart att bygga om alla mina combos från början, men whatever, videon ger en god bild av helheten i alla fall (hoppas jag).

Recension: Absolver

Benhårda slagsmål i Sloclaps närstridsfokuserade Dark Souls-klon.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts