Videointryck: Forza Motorsport 7

Videointryck: Forza Motorsport 7

Det är lite körigt just nu. Spelhösten är i full galopp och stortitlarna haglar till höger och vänster, så det är inte undra på att planeringen slår lite snett ibland. Personligen håller jag på att recensionsspela ett spel jag inte får nämna vid namn riktigt ännu, vilket krockade lite lagom olyckligt med Forza Motorsport 7, som jag fick recensionskod av så sent som i förrgår. Vilket i-landsproblem!

Så vad göra? Att lägga upp saker på internet är bra för affärerna, så jag beslöt mig hastigt och lustigt för att spela in mina allra första intryck av Forza Motorsport 7, i form av den halvtimmeslånga, oerhört illa planerade videon här nedan. Recensionen lär ni få vänta på fram till någon gång under nästnästa vecka (gissar jag) så håll till godo med dessa intryck tills vidare.Du kan också passa på att kolla in Forza-konkurrenten Project Cars 2!

Här är min intrycksvideo om Forza Motorsport 7.

Intryck: Forza Motorsport 7

Benny slösar bort allas vår tid genom att inte börja köra ett lopp någon jävla gång.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts