Uppföljaren till Lifeless Planet söker budget via Kickstarter

Uppföljaren till Lifeless Planet söker budget via Kickstarter

Minns du Lifless Planet? Ett filmiskt äventyr (eller promenadsimulator som vissa föredrar att kalla det) där man utforskade en planet med en övergiven rysk koloni. Det utvecklades av den lilla amerikanska indiestudion Stage 2 Studios och släpptes 2014, och nu söker man utvecklingsbudget för uppföljaren Lifless Moon via Kickstarter.

Med 23 dagar kvar av kampanjen har man samlat ihop 5575 av 17 000 efterfrågade dollar, och om man vill säkra sitt eget exemplar av spelet (om kampanjen lyckas det vill säga, vilket inte känns helt självklart i dagsläget) behöver man donera 10 dollar eller mer. Lifeless Moon planeras bli färdigt någon gång i juli nästa år.

Spelet kommer ha stöd för VR (men man kan spela som vanligt också om man vill) och det kommer dra nytta av rörelsekänsliga kontroller i förstapersonspussel. Här är debuttrailern för Lifeless Moon.

Lifeless Moon PAX 2017 Trailer

Stage 2 Studios, the developer behind Lifeless Planet, is back with the next game in the franchise. Described as a spiritual successor to that title, the events of Moon take place in the early 1970s, when man was first travelling to the moon.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts