Swerys nya mystiska spelprojekt söker crowdfunding

Swerys nya mystiska spelprojekt söker crowdfunding

Trailen för The Good Life inleds med en brasklapp att kvaliteten i den inte representerar kvaliteten på det färdigställda spelet. Som så ofta med Deadly Premonition-skaparen Swery är det svårt att riktigt få kläm på vad hans nya spel egentligen är för något. Det ser på ytan ut som en Stardew Valley-liknande livssimulator, men med mörka, mystiska undertoner. Ju längre trailern fortlöper, desto tydligare blir det att något döljer sig under ytan här. Det är svårt att inte bli nyfiken.

Läs också: Swerys nya spel The Good Life

Men än är det för tidigt att ropa hej. Swery söker nu nämligen crowdfunding-hjälp genom Fig, där han hoppas samla in den inte allt för nätta summan 1.5 miljoner dollar. Vi hoppas så klart att The Good Life blir av, för det ser om inget annat udda och potentiellt bisarrt ut, och det är ju alltid trevligt. Eller otrevligt. Vilket som är okej. Kolla in mer på spelets Fig-sida, eller spana in trailern nedan.

The Good Life PAX WEST Trailer (2017)

People become cats at night… Trailer of “The Good Life” at PAX WEST 2017. SWERY released this trailer at the end of his panel. (c) 2017 White Owls Inc. All Rights Reserved.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts