Spana in Final Fantasy XV i 4K

Spana in Final Fantasy XV i 4K

Final Fantasy XV är ett förbryllande spel på många vis. Det handlar om en kvartett avdankade Takida-wannabees som campar i skogen, metar fisk och slåss mot gigantiska drakar av och till. Förmodligen spenderar de minst fyra timmar varje dag bara på att få frisyrerna precis som de vill ha dem. De har också en rätt skön bil som de i maklig takt pruttar omkring med längs vägarna, när de inte rider på stora strutsar (okej, jag vet att det heter chocobos, men kom igen).

Snart är det även dags för pc-spelarna att möta den här väldigt japanska världen och dess väldigt japanska invånare. Det är framför allt en värld full av bisarra modeval, och nu kan du kolla in spelets kreationer i väldigt högupplöst detalj. Förutom 4K-stöd kommer pc-versionen att ha en förstapersonskamera och nya grafiska effekter för bland annat gräs, eld och hår. Vill du se hur spelet ser ut kan du kolla in Nvidias video nedan, där de visar upp spelets grafiska kvaliteter.

Final Fantasy XV Windows Edition – 4K PC Gameplay

The critically acclaimed Final Fantasy XV is finally on its way to PC in ultimate quality. Take a look at the crisp 4K gameplay from the new Windows Edition, featuring NVIDIA game tech. Learn more about Final Fantasy XV Windows Edition and all its PC benefits: https://www.geforce.com/whats-new/articles/final-fantasy-xv-windows-edition-4k-trailer-nvidia-gameworks-enhancements Check out the 4K reveal trailer: https://youtu.be/h0o3fctwXw0 Subscribe to GeForce!

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts