South Park: The Fractured But Whole har gått guld!

South Park: The Fractured But Whole har gått guld!

Det nya rollspelet South Park: The Fractured But Whole kommer äntligen släppas den 17 oktober, om lite mindre än en månad, efter sisådär tusen förseningar. Till skillnad från föregångaren South Park: The Stick of Truth (som för övrigt kommer medfölja gratis i alla exemplar av det nya spelet) utvecklas det inte av Obsidian Entertainment, utan av Ubisoft San Francisco i samarbete med Trey Parker och Matt Stone hos South Park Digital Studios.

Nu har man släppt en ny trailer för South Park: The Fractured But Whole som meddelar att spelet gått guld, och därför kan anses vara klart (bortsett från en förmodad “dag ett”-patch då, givetvis). Det är en väldigt märklig trailer som periodiserar både mobilspelet Flappy Bird och rapparen Kanye West (enligt källor hos NeoGAF i alla fall, själv har jag ingen aning om vad han sysslat med den sista tiden) i form av flygande homosexuella fiskar(?).

Hur som helst, här är den nya trailern för South Park: The Fractured But Whole.

South Park: The Fractured But Whole: Game Is Gold | Official Trailer

South Park: The Fractured But Whole has gone gold and is almost here. Get ready for release on October 17th 2017! South Park: The Fractured But Whole” will be available on Xbox One, PlayStation 4 and PC – OCTOBER 17! For more info, checkout http://southparkgame.com.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts