Söndagsmys: en timme med The Evil Within 2

Söndagsmys: en timme med The Evil Within 2

I samband med E3 avslöjades The Evil Within 2, uppföljaren till Resident Evil-mannen Shinji Mikamis inte så där jättevälmottagna skräckspel från hösten 2014. Utgivarna Bethesda beslöt ändå att Shinji Mikami och hans studio Tango Gameworks var värda en andra chans, och tur är väl det för The Evil Within 2 ser riktigt, riktigt lovande ut.

I början av september kollade vi på (och fasades över) en ny trailer som introducerade det cirkelsågsbestyckade monstret The Guardian. Och om du av någon anledning behöver mer skräck denna vackra söndag kan du bänka dig framför hela 53 minuter och 38 sekunder från The Evil Within 2, inspelat av Rock Paper Shotgun.

The Evil Within 2 släpps den 13 oktober. Här är den nya videon.

An hour of death, dinner and dismay in The Evil Within 2

Our Alec plays through a full hour of Bethesda’s upcoming semi-open world horror game. Warning: contains graphic scenes of violence and deeply unappealing food. And also of a native mouse and keyboard user having to play on gamepad :/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts