Snart inleds alfatesterna för Wild West Online

Snart inleds alfatesterna för Wild West Online

I början av sommaren kollade vi in ett gameplayklipp från Wild West Online, det nya massiva onlinerollspelet av 612 Games. Spelet är byggt för pc:n från grunden och äger rum i en systemdriven, öppen värld där man ägna sig åt att både döda andra spelare (men om man gör det kan man räkna med att man hamnar på spelets Most Wanted-lista och får prisjägare efter sig) eller ta sig an mer traditionella quests.

Nu har 612 Games avslöjat datumen för tre korta alfastester i september och ett månadslångt tillfälle som inleds i oktober. Du ser alla datumen på bilden här ovan. För att få vara med i alfatesterna måste man dock äga antingen Pioneer- eller Collector’s-utgåvan av spelet, och de kan köpas här för 40 respektive 60 euro. Det finns även en Townie-utgåva för 20 euro, som ger tillgång till betatestet som kommer ordnas någon gång efter alfatesterna.

Alla utgåvor av Wild West Online är tillfälligt prissänkta och kommer fortsätta vara det tills den 28 september.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts