Så här marknadsförs Destiny 2 i Japan

Så här marknadsförs Destiny 2 i Japan

Destiny 2 släpps idag!

Till konsoler det vill säga (lol), pc-versionen dröjer ända till den 24 oktober, så vi tvingas vänta ett bra tag ännu. Till och med japanerna får spelet före oss, och nu har Playstation i Japan släppt en ny live action-reklamfilm som belyser spelets allra viktigaste feature: danserna!

Alla som någonsin spelet ett MMORPG eller liknande spel vet att fina danser är av yttersta vikt när man spelar i en uppkopplad miljö, och det här har också Bungie och Activision förstått (man kunde till och med köpa exklusiva danser för riktiga pengar i originalspelet).

Det finns i och för sig viss risk att folk börjar tro att Destiny 2 är ett dansspel i misstag, men reklamfilmen är rolig och sevärd i alla fall och du kan kolla in den här nedan.

『Destiny 2』 Live Action Dance Trailer “Freestyle Playground”

2015年に英国アカデミー賞ゲーム部門でベストゲーム賞を受賞し、2016年5月の段階で累計プレイヤー数が全世界の3000万人を超えたアクションゲーム『Destiny』の続編として発売された『Destiny 2』。その世界観を、ゲーム内でプレイヤーたちに愛される「ダンス」にフィーチャーして実写化した特別映像。 監督:志賀匠 ダンスプロデュース:振付稼業air:man 出演ダンサー:YU-YA / SHiN / TAKAHERO / Jun / MOONYMANG / Ryusei / SANBON / 堀野 一穂 / ギニュ~特戦隊 ギア 音楽:TeddyLoid PlayStation®4 『Destiny 2』 2017年9月6日(水)発売 http://www.jp.playstation.com/minisites/destiny-2/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts