Rockstar berättar mer om Red Dead Redemption 2 nästa vecka

Rockstar berättar mer om Red Dead Redemption 2 nästa vecka

Förra hösten utannonserades Rockstars nya Vilda västern-sandlåda Red Dead Redemption 2 till konsoler. Ursprungligen var det tänkt att spelet skulle släppas under 2017, men tidigare i år försenades det till våren 2018. Vi vet fortfarande inte om Red Dead Redemption 2 kommer till pc eller ej (originalet gjorde det inte) men vårt hopp brinner starkt, och vi har både försökt klura ut när pc-versionen kan tänkas släppas och listat önskemål.

Nu har Rockstar tagit till Twitter för att berätta att man kommer visa mer av Red Dead Redemption 2 nästa vecka, torsdagen den 28 september. Vi tror fortfarande att en pc-utannonsering är att hoppas på för mycket (sannolikt sker det först efter att konsolversionen funnits ute på marknaden i ett halvår eller liknande) men det hela är ju högintressant ändå, och eftersom vi får ett specifikt klockslag kan vi nog vänta oss en ny trailer.

Här är Rockstars lockande tweet om Red Dead Redemption 2.

Rockstar Games on Twitter

Rockstar Games on Twitter

https://t.co/7iUdR4pE41

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts