Road Redemption lämnar early access den 4 oktober

Road Redemption lämnar early access den 4 oktober

Det är inte lätt att utveckla spel. Speciellt när till och med Moder natur säger “lol, nä” och framkallar översvämningar, något som drabbade Dark Seas i slutet av förra sommaren när den amerikanska delstaten Louisiana översvämmades. Därmed försenades studions Road Rash-doftande motorcykelspel Road Redemption, men nu har man äntligen bekräftat att det kommer lämnar early access inom kort, den 4 oktober.

Tillfället till ära har man släppt en ny trailer för Road Redemption som ni kan kolla in här nedan. Spelet beskrivs också numera som ett sorts roguelite: spelaren har ett liv, men de intjänade erfarenhetspoängen (och de upplåsta uppgraderingarna) följer med från omgång till omgång. Road Redemption kostar 20 euro via Steam, och kampanjen kan spelas både på egen hand och i co-op, med upp till fyra spelare via delad skärm.

Här är lanseringstrailern för Road Redemption.

Road Redemption Release Trailer (OFFICIAL)

Releasing October 4, 2017 on Windows PC, Mac, and Linux

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts