Pyre har fått ett Ironman-läge

Pyre har fått ett Ironman-läge

Så här i efterhand känns ju det här fullständigt självklart; varför hade Pyre inte ett Ironman-läge redan från början? När jag recenserade Supergiants fantasybasketspel i somras släppte jag igenom en enda förlust bara för att se hur spelet hanterade det, därefter kunde jag inte motstå frestelsen att starta om matcherna om jag märkte att allt barkade åt helvete.

Nu är det dock slutfuskat, i alla fall om man själv vill det. I den senaste uppdateringen till Pyre har Supergiant infört spelläget True Nightwing, ett läge som i stil med Ironman-alternativet från Xcom-spelen inte tillåter dig att starta om matcher eller ladda om checkpoints. Om du förlorar en match får du leva med det, och se hur Pyres ickelinjära narrativ blommar ut framför dina ögon.

True Nightwing låses upp när man klarat spelet en gång och AI-motståndarna ligger på samma nivå som under den gamla svårighetsgraden Heigthened. Vissa av titanstjärnorna måste dessutom används (olika alternativ som gör matcherna svårare i utbyte mot större belöningar) och både Book of Rites (som erbjuder bakgrundsstoryn för spelet) och marknadsplatsen Slug Market är helt upplåsta redan från början under den nya svårighetsgraden.

Sist, men inte minst, har Supergiant utökat det redan fantastiska soundtracket med hela två timmar över två nya album. Man kan även lyssna på de nya låtarna via Youtube.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts