Playerunknown’s Battlegrounds fortsätter slå nya rekord

Playerunknown’s Battlegrounds fortsätter slå nya rekord

Det börjar bli lite löjligt nu. Eller ja, löjlighetens gräns passerades nog redan tidigare den här månadenPlayerunknown’s Battlegrounds officiellt blev det största spelet någonsin på Steam med sina 1,34 miljoner samtidiga spelare. Nu har man höjt ribban igen: under gårdagen spelade hela 1 523 179 spelare samtidigt.

Kritiska röster har dock börjat höjas. 1,5 miljoner är en väldigt stor del av det totala antalet sålda spel (dryga 10 miljoner en vecka in i september) så det spekuleras hejvilt i att många spelare (främst i Kina) bara hoppar in i matcher för att farma guld som de sedan kan köpa lootlådor för och sälja vidare innehållet.

Hur det än är med den saken kan PUBG:s storhet inte förnekas, och vi ser fram emot spelets framtid med storögd entusiasm. En ny karta är på gång sedan länge (med nya fordon) och det nya animationssystemet kommer förhoppningsvis göra den stundtals väldigt bångstyriga navigeringen lite lättare att hantera.

Här är en tweet av en man på internet som visar PUBG:s nya imponerande siffror.

Daniel Ahmad on Twitter

PUBG now over 1.5m PCCU on Steam. The number of MAU’s for the game is extremely high compared to total sales. Very impressive.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts