PlayerUnknown’s Battlegrounds är officiellt störst någonsin

PlayerUnknown’s Battlegrounds är officiellt störst någonsin

Först var det större än Counter-Strike. Sedan hade det 800.000 spelare. Sedan en miljon – och nu har PlayerUnknown’s Battlegrounds sprängt ytterligare en gräns. PUBG är nu officiellt spelet med flest spelare samtidigt i Steams historia; tidigare idag låg siffran på 1,34 miljoner, vilket slår Dota 2s tidigare rekord på 1,29 miljoner.

Påminnelse: Battlegrounds är fortfarande ett early access-spel och Dota 2 är free-to-play.

Det finns ingen som helst anledning att anta att det här är en engångsföreteelse. Jag hävdade själv, dumt nog, att “Dota 2 förmodligen inte lär rubbas från tronen någongång snart” så jag vet hur dumdristigt det är att satsa emot PlayerUnknowns ostoppbara framgångssaga. Är du en av de 1,3 miljonerna eller är du som jag och tillhör den snabbt krympande gruppen människor som inte spelar Battlegrounds ännu?

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts