Pewdiepie ber om ursäkt

Pewdiepie ber om ursäkt

Under gårdagen skrev vi om den senaste kontroversen kring Youtube-stjärnan Felix “Pewdiepie” Kjellberg. Han använde “n-ordet” under en Playerunknown’s Battlegrounds-stream och du kan fortfarande se den fullständiga incidenten här. Nu har emellertid Kjellberg bett om ursäkt i en kort, allvarlig video som du kan ser här nedan.

– Ni kommer antagligen inte tro på det jag säger, men när jag går online och hör spelare använda samma typ av språk som jag gjorde finner jag det alltid otroligt omoget och korkat. Och jag hatar att jag nu blivit en del av den spelarkulturen också.

– Det var något jag sade i ögonblickets hetta. Jag sade det värsta ordet jag kunde komma på, och det liksom bara slank ut. Jag tänker inte komma med några ursäkter för det jag gjorde, för det finns inga.

– Jag är besviken på mig själv eftersom det verkar som att jag inte lärt mig något av de tidigare kontroverserna. Det är inte som att jag tror att jag kan säga eller göra vad jag vill och komma undan med det. Jag är bara en idiot. Men det gör inte vad jag sade, eller hur jag sade det, okej.

Här är Pewdiepies video i dess helhet.

My Response

Uploaded by PewDiePie on 2017-09-12.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts