Overwatch-hjältarna Ana och Junkrat invaderar Heroes of the Storm

Overwatch-hjältarna Ana och Junkrat invaderar Heroes of the Storm

Det är återigen dags för Overwatch att skina i Blizzards all star-kavalkad Heroes of the Storm. Den här gången är det Ana och Junkrat som tar klivet från hero shooter till moba, tillsammans med den Overwatch-inspirerade nya kartan Volskaya Foundry. I sann Blizzard-anda kommer dessa nyheter levererade via en cinematisk trailer.

Assault on Volskaya Foundry (EU)

Commence combat operations! Get a first look at what’s coming to the Nexus in our upcoming major updates. Meet Ana, Veteran Sniper, Junkrat, Junker Demolitionist; and get a first look at Volskaya Foundry, our newest Overwatch-themed Battleground. Protector online! Play Heroes now: http://battle.net/account/download/?show=heroes Subscribe to our YouTube channel: http://www.YouTube.com/user/BlizzHeroes?sub_confirmation=1 Check out all our Hero trailers: https://www.YouTube.com/playlist?list=PL9WtwA1r0_Ta0inrWJFt6bhB4tFgyMCga Find us on…

Mycket mer än så vet vi inte om hur dessa två kommer att mixas in i Heroes, men vi kan nog anta att de kommer att anamma liknande spelstilar som i sitt originalspel. Ana kommer därför förmodligen att ta rollen som helare på långdistans medan Junkrat behåller sin fallenhet och förtjusning för att spränga saker med sitt radiostyrda hjul.

Dessa hjältar gör sina Overwatch-kollegor Tracer, Lucio, Genji, D.Va och Zarya sällskap i Heroes. Tillsammans med de nya hjältarna kommer även en handfull nya skins som du kan spana in på PCGamesN. Ana och Volskaya-kartan utlovas att dyka upp redan nästa vecka medan Junkrat ännu inte har något definitivt släppdatum.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts